Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované

Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované - tekuté holandské přírodní chymozinové (telecí žaludky) syřidlo Stremsel LACTOFERM (dřívější označení Milky) je vyrobeno - extrahováno ze čtvrtého žaludku telat (slézu). Syřidlo k
Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované
Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované
Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované (1)
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
???
na dotazPřepravní společností:na dotazOsobně v Hrdějovicích:
KódM-13021PN250 mlVýrobceFranz Janschitz GmbH

Upozornění: tento produkt byl vyřazen z nabídky. -> Zde si můžete vybrat podobný produkt. <-

Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované - tekuté holandské přírodní chymozinové (telecí žaludky) syřidlo Stremsel LACTOFERM (dřívější označení Milky) je vyrobeno - extrahováno ze čtvrtého žaludku telat (slézu). Syřidlo k výrobě sýrů má tu přednost, že se dá snadno dávkovat (při menším množství se přidávají 1 - 2 kapky syřidla na litr mléka) pro měkké sýry, pro výrobu tvrdých sýrů se přidává 4 - 6 kapek.

Syřidlo o objemu 250 ml je dostačující pro cca 100 kg tvrdého sýra. Pokud syřidlo používáte pro měkký sýr nebo tvaroh, množství vystačí pro cca 200 až 300 kg produktu. Syřidlo má velmi dlouhou trvanlivost, při správném uchovávání v lednici i přes dva roky.

Postupem času se však účinek snižuje a je proto třeba zvýšit doporučené dávkování.

Výhodou syřidla je i snadné dávkování.

Syřidlo uchovávejte kvůli trvanlivosti v ledničce, ale nesmí přemrznout. Vliv na minimální trvanlivost syřidel má totiž i teplota skladování a manipulace. Krátkodobé zahřátí syřidla během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.

Minimální trvanlivost syřidla je 1 rok. To ovšem neznamená, že po uplynutí této doby je syřidlo nepoužitelné - pouze se snižuje účinnost a je proto třeba zvýšit doporučené dávkování. Případně přidat chlorid vápenatý, aby se snížil objem takzvaného sýrového prachu.

Syřidlo uchovávejte kvůli trvanlivosti v ledničce při teplotě 4-8°C. Vliv na minimální trvanlivost syřidel má totiž i teplota skladování a manipulace. Krátkodobé zahřátí syřidla během výroby sýrů nebo během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost. Ovšem krátkodobé zahřátí syřidla nad 60°C nebo ochlazení pod bod mrazu může syřidlo zcela znehodnotit.

Recepty na čerstvé sýry ze syřidla Stremsel Lactoferm včetně video receptu

Recept na výrobu sýra Mozzarella ze syřidla Stremsel Lactoferm včetně video receptu

živočíšné syřidlo z telecích žaludků
telecí syřidlo
syřidlo na sýr
syřidlo na sýry
syřidlo na výrobu sýrů
přírodní syřidlo do mléka pro výrobu sýra
syřidlový preparát

VýrobceFranz Janschitz GmbH
Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrovanéSyřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované
Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované (1)Syřidlo chymozinové STREMSEL Lactoferm 250 ml univerzální koncentrované (1)
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci

Výdejní místa eshopu Zemědělské potřeby M+S

Obchodní podmínky dTest

 
Na vašem soukromí nám záleží

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Zásady cookies

Povolit všePodrobné nastavení