Máselnice na výrobu másla MILKY FJ 32 ruční - manuální přístroj na stloukání másla o objemu 32 litrů naplňte minimálně 4 litry, maximálně však 13 litry smetany. Všechny části, které přijdou do kontaktu se smetanou, jsou vyrobeny z nerezové oceli.
Pomocí velkého průhledného víka můžete kontrolovat výrobní proces. Po ukončení výroby másla lze pomocí výpustného kohoutu snadno vypustit podmáslí.
Smetana, která je skladována při teplotě 4° C, může být použita pro výrobu másla po dobu 2-3 dny poté bez přidání jakékoliv další kultury. Pro tuto výrobu se pak smetana znovu ohřeje na teplotu mezi 10–15° C v závislosti na ročním období. Demontovatelná nádoba na smetanu, která je součástí máselnice, smí být naplněna maximálně na 40% svého obsahu. Pokud bude teplota nižší, bude výroba másla trvat déle, ale jeho kvalita bude vyšší!
Důležité: V případě, že vyrábíte máslo z mléka, dbejte na to, aby jste mléko předtím skladovali v kontejnerech z hliníku nebo nerezové oceli!
Přes velký průhledný kryt na máselnicích můžete kdykoliv kontrolovat postup výroby másla. Po 20-40 minutách je máslo hotové. Podmáslí se vypustí.
Výrobce | Franz Janschitz GmbH |
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.